Ebook Panduan Coklatwrapper

Monday, 25 September 2017

Vivo - Pisau Jenama dari German (Beli belah di AEON, Kumpul Stamps dan Dapat Reward) - Tips Jimat




Sekarang AEON sedang mengadakan promosi membeli-belah, kumpul stamp dan redeem pisau jenama Vivo (Save Up to 70%). Dapat 1 stamp dengan berbelanja RM30 (tak termasuk GST).
Tempoh kumpul stamp adalah dari 31/07/2017 hingga 03/12/2017.
Tempoh redeem/tebus adalah dari 31/07/2017 hingga 17/12/2017.


Pada bahagian belakang pamplet ada tempat untuk menampal stamps. Perlu cukupkan 20 stamps untuk melayakkan redeem pisau.





Pamplet di atas menunjukkan pisau-pisau termasuk gunting dan penajam yang boleh diredeem.
Contoh: 20 stamps + RM15.90 dapat Kitchen Shears (RRP RM59.00). Maksudnya dah kumpul dan tampal 20 stamps, pegi kaunter redeem, bagi pamplet yang dah ditampal 20 stamps dan bayar RM15.90, kita akan dapat satu Kitchen Shears. Harga biasa Kitchen Shears ni RM59.00.
Jadi kita pilih lah pisau-pisau dll yang kita nak Redeem. Mudahkan.


Di bahagian bawah tempat tampal stamps juga ada syarat-syarat yang perlu kita patuhi.


Lihat atas, ada 2 pamplet. Sebelah kiri pamplet yang belum ada stamps. Sebelah kanan pamplets yang telah cukup ditampal 20 stamps.


Pamplet yang telah cukup ditampal 20 stamps. Ikut kiraan, 1 stamps kita belanja RM30, jadi 20 stamps kita belanja 20xRM30 sama dengan RM600. Tapi bukan la belanja dalam sehari RM600. Biasa beli barang keperluan dalam masa 3 bulan, dapat la 20 stamps.



Kita dah boleh redeem pisau dah ni. Bawa pamplet ini ke AEON.


Pergi ke kaunter Redeem di AEON.





Pilihlah pisau yang kita nak Redeem.
Saya memilih CHEF'S KNIFE.
20stamps + RM42.90 (Harga asal RM149.00). Jadi selepas bagi pamplets dengan 20stamps dan bayar RM42.90 di kaunter redeem saya akan diberi satu CHEF'S KNIFE.



Senarai pisau VIVO yang kita boleh Redeem.


Inilah dia CHEF'S KNIFE. Pisau ni besar. Sesuai la untuk potong daging, ayam, ikan, sayur, buah-buahan dan sebagainya.


Cantik sungguh pisau ni di dalam kotak.


Zoom in CHEF'S KNIFE.


CHEF'S KNIFE dikeluarkan dari kotak.



Ini pamplet kedua yang telah ditampal 13 stamps.



Lagi 7 stamps perlu ditampal.


Pisau yang mana pula jadi pilihan untuk diredeem? Tunggu post akan datang.



Duit Asyik Tak Cukup.... Atau Hanya Sekadar "Cukup-Cukup" Je Bila Sampai Hujung Bulan? Simpanan Pula Langsung Takde!

Adakah Anda Mahu Tahu, Bagaimana Cara Berjimat & Simpan Duit Hingga RM1,000 Sebulan? Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Untuk Melakukannya...


Sekarang ini memang kita mesti berjimat-cermat...

123 Tips Mudah Berjimat Cermat Yang Mampu Membantu Anda Dalam Mengawal Kewangan Anda Dengan Lebih Berkesan!

Klik banner di atas atau di bawah ini...




Sunday, 27 August 2017

Sebastian Vettel menandatangani kontrak lanjutan Ferrari F1 selama tiga tahun (2018 - 2020)

SPA-FRANCORCHAMPS, Belgium - Ferrari mengesahkan Sebastian Vettel akan kekal di pasukan itu sehingga akhir tahun 2020.

Perjanjian itu mengakhiri beberapa bulan spekulasi mengenai masa depan Vettel dan menafikan peralihan kepada Mercedes dalam masa terdekat. Ia mengikuti berita awal minggu ini bahawa Kimi Raikkonen telah menandatangani satu lagi perjanjian setahun untuk kekal di Ferrari musim depan (2018).

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart

Kenyataan ringkas berikutan sesi latihan terakhir di Grand Prix Belgium mengesahkan berita dari Maranello, menyatakan bahawa Vettel telah memperpanjang "perjanjian teknikal dan perlumbaan" dengan pasukannya.

Tempoh perjanjian itu bermakna dia akan kekal di Ferrari sehingga dia berumur 33 tahun dan membawanya keluar dari pasaran pemandu tahun depan apabila beberapa kontrak pemandu teratas akan luput. Terdapat spekulasi bahawa Vettel terpesona dalam kesepakatan satu tahun untuk memastikan Mercedes sebagai pilihan untuk tahun 2019, tetapi perjanjian baru Ferrari itu menafikan tempoh kontrak setahun itu.

Sejurus selepas berita itu diturunkan, Mercedes mengesahkan ia mengadakan perbincangan dengan juara dunia empat kali awal tahun ini, tetapi kebangkitan semula Ferrari musim ini membuatnya tidak mahu melakukan perubahan.

Pengerusi bukan eksekutif Mercedes, Niki Lauda memberitahu Sky Sports: "Kami membincangkannya secara ringkas sekali dengannya, tetapi Ferrari yang lebih berdaya saing lebih kurang sebab dia mahu pergi. Jadi, kami berhenti beberapa bulan lalu.

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart

"Saya fikir setiap pemandu, jika dia pandai, bercakap kepada lebih daripada satu pasukan, maka apabila anda berunding, anda berada dalam kedudukan yang lebih baik, itulah yang dilakukannya."

Berita itu menjadikannya tiga pasukan teratas - Ferrari, Mercedes dan Red Bull - akan mengekalkan barisan pemandu yang sama untuk tahun depan, dengan hanya masa depan Valtteri Bottas di Mercedes yang belum disahkan. Lewis Hamilton mempunyai kontrak setahun lagi, manakala Max Verstappen dan Daniel Ricciardo dikontrak sekurang-kurangnya satu lagi musim bersama Red Bull.


Vettel menyertai Ferrari dari Red Bull pada permulaan tahun 2015 dalam perjanjian tiga tahun dan meskipun musim yang tidak menentu pada 2016, kini mencabar untuk gelaran juara pemandu tahun ini. Beliau kini mengetuai kejuaraan pemandu tahun ini dengan 14 mata selepas merekodkan empat kemenangan dalam 11 perlumbaan pertama musim 2017 ini.

Berminat buat mini bar coklatwrapper? Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. Transform miniwrapper ke lain-lain saiz wrapper juga diajar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50
WHATSAPP/SMS 017-2135663.

Saya pasti anda berminat. Jadi, tugas anda sekarang adalah:-
1. Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
2. Hanya RM50. WHATAPPS/SMS 017-2135663 untuk beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
3. Anda akan dapat download EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER dalam tempoh 12 jam dari tarikh/masa bayaran.
4. Anda boleh mula belajar buat mini bar coklatwrapper.
5. Anda boleh mulakan biznes mini bar coklatwrapper anda.
6. Lebih dari 100 miniwrapper design PERCUMA untuk anda dan boleh di redesign semula mengikut kehendak majlis.

Tunggu design mini wrapper saya yang seterusnya pada post blog coklatwrapper.blogspot.my.










Nak Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50. 

SMS 017-2135663.



Handphone Murah  Harga Borong









Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart









Handphone Murah  Harga Borong





Langkah-langkah tempah Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper:-


#coklat
#coklatbar
#coklatwrapper
#mini
#minicoklatbar
#wrapper
#candywrapper
#wrappers
#colour
#warna
#merah
#chocolate
#chocolate bar
#chocolate wrappers
#chocolate wrapper
#mini chocolate wrappers
#chocolate for happy heart
#fat burning brownies
#candybouquets for fun and profit
#get the most powerful plugin for AliExpress Affiliates here

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart


Handphone Murah  Harga Borong

Ferrari mengekalkan Kimi Raikkonen untuk 2018

Post kali ini saya masukkan berita F1. Berita mengenai Pemandu F1 Ferrari.

Ferrari telah mengesahkan Kimi Raikkonen akan kekal di dalam pasukan untuk musim 2018, mengakhiri spekulasi mengenai masa depan pemandu Finland itu.


Raikkonen gagal merakamkan kemenangan sejak kembali ke Ferrari pada tahun 2014 tetapi telah dikekalkan tahun demi tahun dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Ketidak konsistenan juara dunia 2007 itu telah menyebabkan spekulasi bahawa dia akan digugurkan untuk kempen tahun 2018, walaupun dia telah memberi sokongan yang baik kepada kejayaan kejuaraan pemandu Sebastian Vettel, iaitu di Grand Prix Hungaria apabila dia bertindak sebagai pemain belakang menentang Lewis Hamilton.

Perjanjian itu - disahkan dalam kenyataan ringkas pada hari Selasa - dijangka diikuti oleh berita serupa untuk rakan sepasukan Vettel, yang kontraknya juga berjalan hingga akhir musim ini. Vettel dikenali sebagai penyokong Raikkonen yang tinggal di pasukan itu kerana dia mempunyai hubungan yang baik dengan pemandu Finland itu.

Raikkonen menghadapi tekanan dalaman untuk memperbaiki persembahannya musim ini, dengan presiden Ferrari, Sergio Marchionne memanggilnya sebagai "laggard" semasa Grand Prix Austria. Di label begitu walaupun mendapat kedudukan pertama sejak 2008 untuk Grand Prix Monaco Mei lalu, walaupun itu menjadi perlumbaan kontroversi untuk Ferrari sebagai strategi yang dipersoalkan untuk pemimpin perlumbaan membantu kemenangan Vettel, dengan memberi cadangan kepada skuad Itali memihak kepada pemandu Jerman tahun ini.


Perhatian Ferrari kini akan beralih kepada pendahulu kejuaraan pemandu iaitu Vettel, yang telah terhenti apabila menandatangani perjanjian jangka panjang baru. Laporan baru-baru ini di Itali mencadangkan dia hanya bersedia menandatangani satu tahun tambahan kerana Vettel sedar keadaan pemandu di Mercedes, dengan perjanjian semasa Lewis Hamilton tamat pada penghujung 2018. Perlanjutan Raikkonen semua tetapi menegaskan Vettel akan tetap bersama Pasukan untuk tahun depan sekurang-kurangnya.

Line-up yang tidak berubah di Ferrari kemungkinan akan membawa kepada yang serupa untuk Mercedes. Juara dunia menandatangani Valtteri Bottas untuk kontrak satu tahun untuk menggantikan Nico Rosberg yang telah bersara musim ini tetapi telah berhenti menawarkan tawaran lain dengan ketidakpastian yang menggantung masa depan Vettel. 

Dengan Daniel Ricciardo dan Max Verstappen terkurung sekurang-kurangnya satu tahun lagi dengan Red Bull, tiga pasukan teratas sepatutnya kelihatan sama dengan pembukaan musim tahun depan (2018).

Berminat buat mini bar coklatwrapper? Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. Transform miniwrapper ke lain-lain saiz wrapper juga diajar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50
WHATSAPP/SMS 017-2135663.

Saya pasti anda berminat. Jadi, tugas anda sekarang adalah:-
1. Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
2. Hanya RM50. WHATAPPS/SMS 017-2135663 untuk beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER.
3. Anda akan dapat download EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER dalam tempoh 12 jam dari tarikh/masa bayaran.
4. Anda boleh mula belajar buat mini bar coklatwrapper.
5. Anda boleh mulakan biznes mini bar coklatwrapper anda.
6. Lebih dari 100 miniwrapper design PERCUMA untuk anda dan boleh di redesign semula mengikut kehendak majlis.

Tunggu design mini wrapper saya yang seterusnya pada post blog coklatwrapper.blogspot.my.










Nak Belajar buat mini bar coklatwrapper. Tanpa perlu buat mini coklat bar. JOM Beli EBOOK PANDUAN MINI BAR COKLATWRAPPER. Hanya RM50. 

SMS 017-2135663.



Handphone Murah  Harga Borong









Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart









Handphone Murah  Harga Borong





Langkah-langkah tempah Ebook Panduan Mini Bar Coklatwrapper:-


#coklat
#coklatbar
#coklatwrapper
#mini
#minicoklatbar
#wrapper
#candywrapper
#wrappers
#colour
#warna
#merah
#chocolate
#chocolate bar
#chocolate wrappers
#chocolate wrapper
#mini chocolate wrappers
#chocolate for happy heart
#fat burning brownies
#candybouquets for fun and profit
#get the most powerful plugin for AliExpress Affiliates here

Top Selling Products:
Chocolate for a happy Heart


Handphone Murah  Harga Borong

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggalkan Link Anda